Монтаж настінного котла

Якісно змонтуємо настінний котел - газовий або електричний!

Що робимо
  • Проектування згідно з вимогами
  • Підбір якісного обладнання
  • Оцінка повної вартості і строків виконання роботи
На етапі монтажних робіт:
  • Правильна установка настінного котла згідно з проектом
  • Швидкий монтаж відповідно до встановлених термінів
  • Перевіряємо працездатність встановленого котла і вводимо його в експлуатацію
Переваги

Робимо все в комплексі:

Підбираємо тільки якісний матеріал , за який несемо відповідальність!

Виконуємо роботу максимально швидко і якісно , не витрачаючи даремно Ваш та свій час

Наша команда не стоїть на місці, а постійно навчається і застосовує сучасні технології в роботі

Що ви отримуєте:

Правильно змонтований котел

Ефективну роботу системи опалення - Ви будете платити за опалення менше!

Довговічну безперебійну роботу навісного котла

З кожним роком в Україні зростає попит на настінні котли, які забезпечують подачу гарячої води і працездатність автономної опалювальної системи, дозволяючи при цьому відмовитися від централізованого надання даних послуг і, таким чином, заощадити на використанні енергоресурсів.

Приймаючи рішення про встановлення навісного котла, чимало людей роблять помилку, бажаючи виконати монтаж обладнання самостійно або запросити для вирішення цього завдання якого-небудь доброго знайомого. Цілком природно, що це робиться з метою економії грошей. Але між тим, бажаючи заощадити на послугах фахівців з монтажу навісного котла, його власники надалі в більшості випадків змушені замовляти послуги щодо усунення монтажних недоліків, вартість яких часто перевищувала вартість установки самого котла.

У своїй роботі фахівці нашої компанії неодноразово стикалися з ситуацією, коли доводилося виправляти помилки, допущені власником котла при самостійному або ж непрофесійному монтажі. При чому, бувають ситуації, коли для усунення помилок необхідно було демонтувати котел, переглядати проект і потім здійснювати вже якісний монтаж, в результаті чого вартість робіт практично вдвічі перевищувала вартість самого монтажу «під ключ».

Чому важливо довіряти монтаж навісного котла професіоналам

Навісні котли бувають двох видів – електричні та газові, кожен з яких має свої особливості та нюанси монтажу. Установка котла – це щось складніше, ніж монтаж елементів кріплення, разміщения на них котла та підключення даного обладнання до труб.

Якщо говорити про газові котли, то дуже важливо дбати про те, щоб продукти згоряння природного газу цілком і повністю виводилися на вулицю. Для цього необхідно професійно здійснити монтаж не тільки котла, а й системи відводу, яка в свою чергу складається з кількох елементів, які потребують герметизації між собою, щоб уникнути попадання продуктів згорання газу в приміщення.

Якщо  говорити про електричні  котли, то дуже важливо виконати заземлення обладнання, щоб в разі загрози  воно не  було виведено з ладу.

Звернувшись до фахівців компанії «SDOM» ви отримаєте кваліфіковану консультацію стосовно монтажу навісного котла.

Монтаж навісного котла «під ключ» фахівцями «SDOM»

У компетенції співробітників нашої компанії знаходиться не тільки безпосередньо процес установки. Ми готові взяти на себе, в тому числі розробку проекту, яка дасть наочне уявлення про монтаж комунікаційних труб і дозволить отримати вичерпну інформацію про майбутні витрати.

Також наші співробітники візьмуть на себе вирішення питань щодо підбору оптимального обладнання, з урахуванням площі опалювального приміщення і кількості водопровідних кранів, що дозволить забезпечити роботу і водопровідної, і опалювальної систем, навіть якщо вони будуть функціонувати на повну потужність.

Ми надаємо кожному нашому клієнту на монтаж навісного котла гарантійні зобов’язання, а також виконаємо обслуговування обладнання після закінчення терміну дії гарантії.

«SDOM» – це професійний монтаж електричних і газових котлів.

Залишилися питання?
Заповніть заявку

і ми відповімо на них в найближчий час!