Монтаж напівпромислових кондиціонерів

Створіть комфортний клімат у Вашому офісі - відчуєте успішність і стабільність у Вашій компанії !

Що робимо
  • Проектування згідно з вимогами
  • Підбір якісного обладнання
  • Оцінка повної вартості і строків виконання роботи
На етапі монтажних робіт:
  • Правильна установка системи кондиціонування
  • Швидкий монтаж відповідно до встановлених термінів
  • Перевіряємо працездатність системи і вводимо його в експлуатацію
Переваги

Робимо все в комплексі:

Підбираємо тільки якісний матеріал , за який несемо відповідальність!

Виконуємо роботу максимально швидко і якісно , не витрачаючи даремно Ваш та свій час

Наша команда не стоїть на місці, а постійно навчається і застосовує сучасні технології в роботі

Що ви отримуєте:

Правильна установка системи кондиціонування

Швидкий монтаж відповідно до встановлених термінів

Перевіряємо працездатність системи і вводимо його в експлуатацію

Напівпромислові системи кондиціонування — це не проста комбінація обладнання більш високої потужності з підвищеною системою фільтрації, рівномірним регулюванням повітряних потоків. Дане обладнання, призначене для підтримки комфортного мікроклімату в приміщеннях великою  площею. Моделі найбільш відомих брендів розраховані на площу обслуговування до 300 м²  з потужністю охолодження до 30 кВт. Вартість напівпромислового кондиціонера залежатиме від його різновиду. Системи кондиціонування бувають колонні, канальні, підлогово-стельові, касетні. З’ясувавши специфіку використання різних за призначенням приміщень фахівці компанії “SDOM” порадять потрібний тип кондиціонера.

Багато років  компанія «SDOM» міцно займає нішу з постачання  та монтажу кліматичного обладнання систем  напівпромислового  кондиціонування, яка є  найбільш  необхідною системою для комерційних приміщень і бізнес-просторів. Іноді  їх називають системами комерційної серії. Коли Ви потрапляєте в офіс з чистим, свіжим повітрям, там де комфортний  мікроклімат  —  Ви відразу розумієте, що в цій  фірмі  все надійно і стабільно.

Фахівці нашої фірми здійснюють послуги з монтажу напівпромислових кондиціонерів  будь-якої складності і на будь-яких об’єктах. Ми маємо великий досвід, високий рівень кваліфікації, а монтаж кондиціонерів ми виконуємо за  допомогою  новітнього якісного обладнання.

Монтаж напівпромислових кондиціонерів

З урахуванням технічних особливостей приміщення, його призначення та проектної документації кваліфіковані фахівці нашої компанії виконують монтаж напів промислових кондиціонерів будь-яких типів у будь-яких комерційних приміщеннях: у магазині  і торговому  залі, ресторанах, салонах краси, офісах, виробничих цехах і  інших об’єктах комерційного призначення.

Кондиціонери касетного типу за своєю функціональністю з  легкістю замінює пару спліт-систем. Їх  можна монтувати:

  • у натяжну стелю;
  • у підвісну  стелю  при умові, що  габарити  блоків будуть   відповідати  розмірам панелей для стелі.

Оскільки, габарити  у напівпромислових  кондиціонерів однакові, стельові  отвори  вирізати  дуже зручно, при цьому стелі виглядають  охайно навіть  після  самого складного  монтажу.

Якщо потрібно, щоб  одночасно, повітря  оновлювалось в декількох  приміщеннях, то на  допомогу  прийдуть  канальні  напівпромислові кондиціонери. Блоки внутрішнього типу  по каналах з’єднуються з повітроводами через решітки. Особливістю  монтажу  канальних кондиціонерів є прихований  монтаж вентиляції. Місце  установки обирається  в призначеному  окремому  приміщенні або за стелею.

Зовні  ми  будемо бачити тільки  повітрярозподільні решітки, а внутрішній  блок буде невидимий. Крім  функцій охолодження  і  підігріву  канальні напів промислові  кондиціонери можуть  виконувати і вентилювання приміщень. Але для цього потрібен спеціальний прилад  для  затягування повітря ззовні.

Напольно-стельові  системи  це  системи ,що дуже нагадують спліт- системи касетного типу. Вони  добре вписуються в приміщення до 80 метрів квадратних. Ці види  систем встановлюються :

  • в місцях, де канальні або інші види спліт- систем встановити неможливо;
  • в офісах;
  • у виробничих приміщеннях.

Підлого-стельові кондиціонери мають товщину блоків  набагато  менше, ніж в інших системах. Завдяки цьому такі системи дуже компактно вбудовуються  в поверхню стелі або підлоги.

Кондиціонери колонного типу, на перший  погляд, схожі на високий холодильник. Їх встановлюють на об’єктах,  де монтаж спліт-систем інших типів неможливий. А ось зовнішній блок при установці  нічим  не відрізняється від  інших  типів  спліт-систем.

Тонкощі монтажу напівпромислових кондиціонерів

Напівпромислові системи кондиціонування належать  до достатньо складної багатофункціональної техніки, яка використовується в комерційних  цілях. Для того, щоб  уникнути  проблем з контролюючими та  наглядовими організаціями наші фахівці проведуть ряд узгоджень.

Перед тим, як монтажники компанії  «SDOM» перейдуть до монтажу, вони повинні прорахуваті наступні моменти:

  • площа приміщення, яку  потрібно охолодити ;
  • місце  монтажу;
  • потужність системи.

Головна  різниця  в установці напівпромислових кондиціонерів від стандартних спліт-систем  в тому, що такі блоки більшої ваги  і габаритів. Саме з цієї причини монтувати їх складніше. Оскільки компанія «SDOM» має в своєму розпорядженні підйомно-транспортні механізми і новітнє обладнання  наші фахівці впораються з монтажем будь-якої складності. Дуже важливо дотримуватися відстані між основною і фальш-стелею. Воно має бути не менше висоти внутрішнього блоку.

Фахівці компании «SDOM» здійснюють монтаж напівпромислових кондиціонерів на будь-яких об’єктах. Ми гарантуємо високу якість,  індивідуальний підхід до кожного клієнта та гнучкі ціни.

Залишилися питання?
Заповніть заявку

і ми відповімо на них в найближчий час!