Монтаж теплої підлоги

Качественный теплый пол — это комфорт и экономия денег!

Що робимо
  • Виїжджаємо один раз на Ваш об'єкт
  • Вивчаємо всі деталі і нюанси
  • Погоджуємо ТЗ і строки виконання
На етапі монтажних робіт:
  • Правильна установка теплої підлоги згідно з проектом
  • Швидкий монтаж відповідно до встановлених термінів
  • Перевіряємо працездатність вашої теплої підлоги і вводимо в експлуатацію
Переваги

Робимо все в комплексі:

Підбираємо тільки якісний матеріал , за який несемо відповідальність!

Виконуємо роботу максимально швидко і якісно , не витрачаючи даремно Ваш та свій час

Наша команда не стоїть на місці, а постійно навчається і застосовує сучасні технології в роботі

Що ви отримуєте:

Комфортну теплу підлогу при будь якій температурі за вікном

Экономія вашіх грошей на теплі

Довготривалу та безперебійну роботу вашої теплої підлоги

Тепла підлога колись сприймався як елемент виключно елітного житла через високу вартість. І саме з цієї причини він часто укладався не в усьому приватному будинку або квартирі, а тільки лише в деяких приміщеннях, наприклад, ванній кімнаті або на балконі. Однак, з плином часу і розвитком технологій тепла підлога з дорогої розкоші перетворився на цілком доступну систему, в результаті чого попит на нього зріс. А монтаж теплої підлоги став здійснюватися по всій площі житла.

Саме той факт, що тепла підлога була раніше дуже дорогим задоволенням, наклав на цю систему стереотип, згідно з яким її монтаж може забезпечити лише комфортне ходіння босоніж в холодну пору року. Однак, це не більше ніж стереотип. Адже можливості системи «тепла підлога» куди обширніше. Вона може не тільки прогріти повітря в приміщенні, але навіть часом замінити собою класичну опалювальну систему.

Тепла підлога і її можливості

Монтаж теплої підлоги – це не просто прокладка опалювальних елементів під паркетом, плиткою, ламінатом або іншим покриттям підлоги. Цей процес складається з цілого ряду кроків, кожен з яких є важливим для ефективної роботи системи і трудомістким з точки зору монтажу.

Роботи зі створення теплої підлоги завжди починаються з проектування всієї системи, в ході виконання якого враховується чималий ряд факторів. Це і потужність опалювальних елементів, і глибина їх занурення в стяжку підлоги, і енергозберігаючий параметр стін. І це лише деякі, основні чинники з тих, які беруться до уваги в ході складання проекту. Але саме на цьому етапі вирішується питання – чи може тепла підлога замінити собою опалювальну систему і якщо так, то якою потужністю він повинен володіти.

Безпосередньо монтаж теплої підлоги являє собою процес, під час виконання якого вкрай важливо не допустити помилок. Адже абсолютно очевидно, що велика частина даної системи буде прихована під стяжкою і до неї не буде доступу в ході експлуатації. А значить, вона повинна бути дуже надійна, для чого процес монтажу теплої підлоги слід доручати професіоналам.

Монтаж теплої підлоги співробітниками компанії «SDOM»

Наша компанія близько 5 років надає жителям Києва та Київської області послуги з монтажу теплої підлоги. У нашій компетенції створення системи незалежно від рівня складності і необхідної потужності. Ми можемо розробити проект і виконати монтаж системи теплої підлоги, яка в буквальному сенсі забезпечить виключно теплу підлогу. А можемо, якщо дозволять енергозберігаючі параметри об’єкта, здійснити монтаж теплої підлоги, який цілком і повністю замінить опалювальну систему.

Фахівці нашої компанії готові приїхати на об’єкт в зручний для вас час, щоб надати вам свої безкоштовні консультації та рекомендації щодо того, наскільки ефективний тепла підлога має сенс монтувати і чи зможе він опалювати ваше житло в холодну пору року.

«SDOM» – монтаж теплої підлоги, що дозволяє економити на опаленні.

Залишилися питання?
Заповніть заявку

і ми відповімо на них в найближчий час!