МОНТАЖ ТЕПЛОВИХ НАСОСІВ

Правильно підібраний тепловий насос - гарантує ефективну роботу системи опалення!

Що робимо
  • Проектування
  • Підбір якісного обладнання
  • Оцінка повної вартості і строків виконання роботи
На етапі монтажних робіт:
  • Правильна установка теплового насоса згідно з проектом
  • Швидкий монтаж відповідно до встановлених термінів
  • Перевіряємо працездатність встановленого теплового насоса і вводимо його в експлуатацію
Переваги

Робимо все в комплексі:

Підбираємо тільки якісний матеріал , за який несемо відповідальність!

Виконуємо роботу максимально швидко і якісно , не витрачаючи даремно Ваш та свій час

Наша команда не стоїть на місці, а постійно навчається і застосовує сучасні технології в роботі

Що ви отримуєте:

Правильно встановлений тепловой насос

Эфективну роботу опалювальної системи - Ви будете сплачувати за отопалення менше!

Довговічну й безперебійну роботу системи

Можна сказати, що теплові насоси з’явилися не так давно, оскільки їхня концепція була створена ще в середині XIX століття. Але ось використовуватися для опалення приміщень ці насоси стали порівняно недавно. Існує кілька причин підвищеного інтересу до них, як до джерел тепла, але основною є економічність і екологічність даного обладнання.

Що являють собою теплові насоси

Принцип роботи теплового насоса не можна назвати простим. І в двох словах пояснити його важко. Тому, щоб ви мали уявлення про дане обладнання, можна сказати так. Тепловий насос працює так само, як і кондиціонер, з тією лише різницею, що результатом його роботи є не холодне, а тепле повітря.

Дане обладнання представлено на сьогоднішній день на ринку величезною кількістю видів. В першу чергу тепловий насос характеризується тим, що саме він використовується в якості джерела для відбору тепла. Є геотермальні насоси, є повітряні та інші. Крім того, кожен з цих видів може поділятися на підвиди, залежно від певних факторів.

Теплові насоси застосовуються не тільки для побутових, але також і для промислових цілей, в силу чого, не маючи досвіду роботи з цим обладнанням, його вибір, для вирішення будь-якої задачі, буде досить складним. Так само як і монтаж теплового насоса виконати без відповідного досвіду і знань просто неможливо. Але якщо ви розглядаєте це обладнання, як центр своєї опалювальної системи, наші фахівці можуть допомогти вирішити питання його монтажу «під ключ».

Монтаж теплового насоса майстрами компанії «SDOM»

Не перший рік наша компанія працює на українському ринку, здійснюючи монтаж теплових насосів різних видів і потужностей. Наші кваліфіковані фахівці – це ваша гарантія того, що ви залишитеся задоволені результатом. Не випадково ми говоримо про те, що можемо виконати всі роботи «під ключ». Адже до того, як приступити до монтажу насоса, його необхідно ще придбати і, відповідно, вибрати.

Знання та навички наших майстрів будуть вельми до речі, якщо вам потрібна допомога в питанні вибору. Фахівці компанії «SDOM», провівши всі необхідні розрахунки, абсолютно точно визначать якого виду і з якими характеристиками потрібен насос, щоб ефективно опалювати ваш будинок навіть у найлютіші морози.

Крім того, якщо опалювальна система, до якої необхідно підключати тепловий насос, буде відсутній, ми можемо взяти на себе всі завдання, що стосуються її проектування і монтажу. Таким чином, наші майстри можуть виконати не тільки установку теплового насоса, але і вирішити супутні завдання, починаючи від вибору обладнання і закінчуючи створенням системи опалення в усьому будинку.

«SDOM» – це якісний монтаж теплового насоса і вирішення супутніх завдань.


Залишилися питання?
Заповніть заявку

і ми відповімо на них в найближчий час!