Монтаж системи Розумний будинок

Вибираючи систему Розумний будинок - Ви вибираєте комфортне життя!

Що робимо
  • Підбираємо якісне обладнання, адаптоване до Ваших вимог
  • Оцінюємо повну вартість і терміни виконання
  • Оцінюємо повну вартість і терміни виконання
На етапі монтажних робіт:
  • Монтуємо системне обладнання
  • Настраиваем работу оборудования
  • Здійснюємо програмування заданих схем
Переваги

Робимо все в комплексі:

Підбираємо тільки якісний матеріал , за який несемо відповідальність!

Виконуємо роботу максимально швидко і якісно , не витрачаючи даремно Ваш та свій час

Наша команда не стоїть на місці, а постійно навчається і застосовує сучасні технології в роботі

Що ви отримуєте:

Професійно спроектовану і встановлену систему "Розумний Дім"

Гарантію на обладнання

Технічну підтримку і розширені сервісні програми

Новітні технології, що выкористовують в системі “Розумний будинок” в усіх відношеннях змінюють бачення відпочинку і планування побуту у Вашому домі. Ви цілком можете контролювати роботу всіх систем Вашого житла, які можуть бути використані в організації домашнього господарства, без особливих зусиль.

Фахівці компанії “SDOM” зроблять Ваш будинок більш безпечним, за допомогою системи відеоспостереження. Нададуть рентабельне управління системами опалення, кондиціонування, вентиляції. Обрана система “Розумний будинок”, дозволяє контролювати роботу побутових приладів, захистить від візитів небажаних гостей. Для того, щоб отримати інформацію про вартість монтажу в м.Київ та Київській області стандартного модуля “Розумний будинок”, Вам потрібно звернутися за вказаними на сайті телефонами. Ми з радістю ознайомимо Вас з нашою продукцією.

Новітні технології дозволяють управляти системою “Розумний дім” за допомогою планшета, смартфона і комп’ютера. І де б Ви не знаходилися, можете  здійснювати контроль над роботою будь-яких систем: від відкриття дверей до управління систем опалення та кондиціонування.

Чим може управляти “Розумний будинок”

Управління освітленням.

На самому початку проектування житла, величезні сили докладаються на те, щоб правильно розвести проводку будинку. Освітлення повинне проектуватися так, щоб під кожне приміщення в будинку проводка була окремою. Це не просте рішення, так як у проект іноді закладається до десятка груп світла, кожна з яких управляється окремим вимикачем. З приєднанням освітлення до системи Розумний Дім все стає значно легше. Натиснувши на пульт управління Ви самі обираєте для себе схему освітлення, яку за допомогою наших фахівців Ви можете створити для себе. Цих схем може бути дуже багато – від підсвічування тротуарної доріжки в Вашому дворі до романтичної казкової атмосфери, створеної при підсвічуванні окремих архітектурних елементів будівлі. Всі ідеї, за допомогою “Розумного будинку” і кваліфікованих співробітників нашої компанії  Ви можете здійснити з легкістю.

Охорона

За допомогою “Інтелектуального будинку” Ваше житло буде забезпечено як від проникнення ззовні, так і від аварійних ситуацій всередині будинку.

Встановивши датчики відкриття на всіх вікнах і дверях, в кожній з кімнат датчики руху і відеокамери, Ви в будь-яку секунду можете бачити те, що відбувається у Вашому приміщенні. Також, ми рекомендуємо встановлювати датчики витоку газу і протікання води, які оснащені клапанами захисту, що дозволяє уникнути неприємних моментів.

Відеоспостереження

Маючи камери відеоспостереження, Ви завжди можете розуміти, що відбувається у Вашій оселі. Ви не тільки бачите, а й керуєте домофоном, перебуваючи далеко від дому.

Управління погодою в будинку

Клімат в приміщенні створюється за допомогою джерел тепла,  до яких відносяться система тепла підлога, газові та електро котли, кондиціонери, конвектори, а також радіатори опалення. Система “Розумний будинок” сама підбере найбільш оптимальний варіант. Така система не дозволить працювати радіаторам опалення при включеному кондиціонері, а датчики температури повітря відразу ж відгукнуться на зміни погоди на вулиці.

Вранці, за кілька годин до Вашого пробудження, “Розумний будинок “ подбає про включення теплої підлоги в спальні або у ванній кімнаті.

Незамінним помічником “Розумний будинок” стає при використанні систем кондиціонування. Ви зможете управляти будь-яким блоком, регулюючи потоки повітря в кожному з приміщень, перебуваючи на відстані від свого житла або офісу за допомогою єдиної панелі управління, що знаходиться на мобільному телефоні або планшеті.

Зволоження повітря.

Для того, щоб у Вас не виникли проблеми з самопочуттям, дуже важливо підтримувати правильну пропорцію вологості повітря.

Зволожувач повітря, інтегрований в систему “Розумний будинок”, з легкістю впорається з цим завданням, абсолютно не вимагаючи Вашого постійного контролю.

Злагоджена робота спецобладнання в “Розумному будинку”: системи опалення, теплих підлог, кондиціонерів, вентиляції та зволоження повітря, допоможе заощадити Ваші фінанси і вільний час. При цьому застосовуються датчики, за допомогою яких не тільки перевіряються параметри повітря в приміщеннях  і на вулиці, а також забезпечує злагоджену і надійну роботу всіх приладів.

Як проходять монтажні роботи

Професійна установка системи “Розумний будинок” починається зі створення багатофункціонального набору і розробки проекту. Фахівці компанії “SDOM” надають монтаж інтелектуального будинку по досить гнучкою системою оплати. Недорого купити готові системи “Розумний будинок”, зробити замовлення на їх монтаж можна як в м. Києві так і в Київській області.

Після того, як затвердили  із Замовником розташування обладнання основних модулів системи приступаємо до монтажу “Розумного будинку”:

  • Монтаж системного обладнання
  • Налаштовуємо основні функції
  • Програмуємо різні схеми роботи модулів, що є одним з найважливіших моментів на етапі монтажу.
  • Монтажні роботи проводяться не більше 14 робочих днів.
  • Здійснюємо введення обладнання в експлуатацію і налаштовуємо обладнання.

Не потрібно хвилюватися, якщо не відразу виходить розібратися в принципах роботи системи “Розумний будинок”. Так як, колектив кваліфікованих співробітників компанії “SDOM”, забезпечує детальний інструктаж і техпідтримку в зручний для клієнта час . Досвід  наших інсталяторів підтверджений не тільки Сертифікатами підготовчих курсів, а й багаторічними практичними знаннями.

Залишилися питання?
Заповніть заявку

і ми відповімо на них в найближчий час!