Монтаж радіаторів опалення

Якісно встановлені батареї - запорука ефективної роботи всієї опалювальної системи!

Що робимо
  • Проектування згідно з вимогами
  • Підбір якісного обладнання
  • Оцінка повної вартості і строків виконання роботи
На етапі монтажних робіт:
  • Правильна установка радіатора згідно з проектом
  • Швидкий монтаж відповідно до встановлених термінів
  • Перевіряємо працездатність встановлених радіаторів і вводимо їх в експлуатацію
Переваги

Робимо все в комплексі:

Підбираємо тільки якісний матеріал , за який несемо відповідальність!

Виконуємо роботу максимально швидко і якісно , не витрачаючи даремно Ваш та свій час

Наша команда не стоїть на місці, а постійно навчається і застосовує сучасні технології в роботі

Що ви отримуєте:

Правильно встановлені радіатори опалення

Ефективну роботу опалювальної системи - Ви будете платити за опалення менше!

Довговічну безперебійну роботу радіаторів

Монтаж радіаторів опалення, на перший погляд, може здатися досить легким завданням. Адже що складного в тому, щоб взяти радіатор, розмістити його на кріпленнях, а потім з’єднати з опалювальною системою за допомогою гайок? Але практика показує, що, розмірковуючи, таким чином, в більшості випадків після самостійного монтажу радіаторів власники житла змушені звертатися до фахівців, щоб вони усунули виниклі недоліки. Так в чому тут можуть бути складності? Зараз ми все детально пояснимо

Що треба врахувати при монтажі радіаторів опалення

Ситуація, яка описана вище по-з’єднанню радіаторів з системою за допомогою гайок, передбачає те, що радіатори вже обрані, куплені, кріплення на стіні присутні і від опалювальної системи йдуть відповідні відгалуження, до яких підключення радіаторів і буде здійснено.

Однак, всі ці кроки, перед монтажем радіаторів теж повинні бути кимось виконані, самостійно їх зробити непросто. Взяти хоча б, як приклад, вибір радіаторів. Ці елементи опалювальної системи виготовляються з різних матеріалів, мають різну товщину і висоту. Все це впливає не тільки на вартість, а й на рівень тепловіддачі. Так які ж радіатори треба обрати, щоб їх ефективність була саме такою, яка необхідна для приміщень? Адже якщо вона буде менше – в будівлі буде просто холодно, а якщо більше – це зайві витрати.

Або, наприклад, монтаж кріплень для радіаторів на стіну. Їх треба розмістити не просто поруч з відгалуженнями, до яких потрібно приєднати радіатори, а, що називається, підключити їх з точністю до міліметра. Адже якщо кріплення будуть відносно відгалужені ближче або далі змонтованих трубопроводів, це призведе до того, що самі відгалуження доведеться перегнути в ту чи іншу сторону, щоб виконати монтаж.

Якщо припустити, що все вищеописане вже є і залишилося тільки розмістити радіатори на кріпленнях і закріпити. Маючи відповідний досвід можназакрутити різьблення. Неправільній монтаж може в подальшому стати причиною протікання в ході роботи опалювальної системи.

Монтаж радіаторів опалення фахівцями «SDOM»

Монтаж радіаторів опалення – це один із напрямів нашої діяльності, в якому ми працюємо багато років. У розпорядженні наших фахівців є і досвід, і знання, і відповідні інструменти, що дозволяє виконати дійсно професійний монтаж, як сталевих, так і алюмінієвих радіаторів опалення.

Разом з цим ми здійснюємо виконання всіх супутніх робіт, без яких монтаж радіаторів неможливий.

Також в нашій компанії ви завжди можете отримати кваліфіковані консультації з питання вибору найбільш ефективних радіаторів опалення з урахуванням енергетичної ефективності стін вашого будинку, площі опалювальних приміщень і ряд інших чинників.

Залишилися питання?
Заповніть заявку

і ми відповімо на них в найближчий час!