Монтаж VRV і VRF систем кондиціонування

Професійно підібрана система кондиціонування - гарантія комфортного мікроклімату

Що робимо
  • Проектування згідно з вимогами
  • Підбір якісного обладнання
  • Оцінка повної вартості і строків виконання роботи
На етапі монтажних робіт:
  • Правильний підбір обладнання згідно проекту
  • Швидкий монтаж у встановлені терміни
  • Перевірка працездатності системи кондиціонування і введення в експлуатацію
Переваги

Робимо все в комплексі:

Підбираємо тільки якісний матеріал , за який несемо відповідальність!

Виконуємо роботу максимально швидко і якісно , не витрачаючи даремно Ваш та свій час

Наша команда не стоїть на місці, а постійно навчається і застосовує сучасні технології в роботі

Що ви отримуєте:

Весь комплекс послуг за оптимальну ціну і в терміни узгоджені з Замовником

Гарантійне і сервісне обслуговування протягом двох робочих днів VRV і VRF систем

Якісна і оперативна технічна підтримка з будь-яких питань

VRF і VRV система являє собою ніщо інше, як поліпшену спліт-систему, що дозволяє підключати до одного блоку, що стоїть зовні, до декількох десятків внутрішніх блоків загальною сумарною потужністю до 150 кВт.

Кожен блок, встановлений всередині приміщення даної системи, має автономний електронний терморегулятор, який контролює кількість подачі холодоагенту до даного блоку із загальної магістралі з розрахунком теплового навантаження. Завдяки цьому, система VRV дозволяє утримувати необхідну температуру повітря в приміщенні з кондиціонером. Компанії інших відомих брендів не залишилися в стороні і також стали випускати подібні мультизональні системи кондиціонування, що одержали назви VRF (змінний потік холодоагенту).

Система VRV і VRF за своєю суттю нічим не відрізняються один від одного, окрім як максимальною довжиною міжблочних трас, а також кількістю блоків, терміном експлуатації і зручністю управління. Звернувшись в компанію «SDOM» Ви отримаєте весь комплекс послуг з проектування і монтажу мультізональних систем на будь-якому виробництві, в будь-якому комерційному приміщенні і багатьох інших об’єктах.

Монтаж систем кондиціонування

Монтаж VRV або VRF системи проводиться в такій послідовності:

  • Після того, як всі розрахунки зроблені і обрана необхідна модель, ми враховуємо всі фактори, які дозволяють досягти найбільшої ефективності всієї системи.
  • Зовнішній блок встановлюємо відповідно до проектної документації будівель, на даху або в спеціальному приміщенні, передбачивши надійний захист від стихії.
  • Зовнішній блок встановлюємо на віброгасильний фундамент на передбачене проектом місце, що дає можливість для техобслуговування в подальшому.
  • Щоб з’єднати блоки між собою, необхідно прокласти фреонові траси. Для того, щоб провести комунікації в усі потрібні приміщення, необхідно прорахувати довжини розгалужень. Всі магістралі слід обпресувати, вакуумувати щоб позбавитись від неконденсованих речовин за допомогою вакуум-компресора через сервісні порти. Якість такої системи досить висока, так як використовує спеціальну запірну арматуру, вбудовану в труби в період їх виробництва. Магістраль може складатися з двох або трьох систем труб. Двотрубна система тільки охолоджує або обігріває, а трьохтрубна видає як тепле так і холодне повітря. Монтуємо і налаштовуємо інтелектуальну систему управління.
  • Встановлюємо внутрішні блоки напольно-стельового або настінного типу, враховуючи місця кріплення на стінах приміщення, а пристрої касетного або канального виду в місцях під стелею. Неправильне розміщення даних вузлів призводить до протікання дренажу і до несправної роботи надалі.

Гарантії компанії «SDOM»

Протягом багатьох років ми не тільки продаємо і встановлюємо дане обладнання, а також проводимо післягарантійне обслуговування. Своєю діяльністю ми заробили авторитет багатьох клієнтів в Києві і за його межами. Наша організація пропонує широкий вибір систем клімат-контролю. І одним з таких видів є VRV або VRF система.

Відразу ж потрібно звернути увагу на те, що змонтувати VRV або VRF системи кондиціонування набагато важче, ніж спліт-системи, саме з цієї причини монтаж повинен виконуватися кваліфікованим і навченим персоналом, у якого є досвід роботи з установки даного виду системи.

Також, ще однією обов’язковою з умов, необхідною для професійного монтажу систем кондиціонування є наявність спеціального обладнання. Слід звернути увагу, що частина інструменту призначена тільки для застосування певного холодоагенту.

Чим функціональніша система, тим більше в ній різних вузлів. З цієї причини зрозуміти і знайти місце поломки набагато складніше, ніж усунути саму несправність. Довірившись фахівцям сервісного центру компанії “SDOM” Ви переконаєтеся, що будь-яка технічна задача, яка стосується діагностики і ремонту нам під силу. Звернувшісь до нас, Ви отримаєте повний комплекс послуг, починаючи від проектних робіт і закінчуючи комплексним сервісним супроводом після гарантійного терміну.

Залишилися питання?
Заповніть заявку

і ми відповімо на них в найближчий час!